Naša kompanija BOROVAS GROUP S.A., koristeći dugogodišnje iskustvo u proizvodnji materijala visokog standarda, razvila je STONECRETE SISTEM PREKRIVANJA (OVERLAY) (kovani (Forged) cement). Ima vrlo širok spektar primene, na površinama unutrašnjih i spoljnih prostora, kao što su: podovi, zidne površine, stepeništa, kade, ručno rađene kade, umivaonici i stalci, bazeni i područja oko njih i još mnogo toga. Debljina nanošenja varira od 4 mm do 7 mm i dostupna je u raznim bojama, pružajući jedinstvenost i visoku estetiku ručno rađene aplikacije.

PREDNOSTI OVOG SISTEMA

ima visoku adheziju i nudi visoku otpornost na pucanje. Može se naneti uz odgovarajuću pripremu, na bilo koju vrstu horizontalne i vertikalne površine, poput betona, zidova od opeke, maltera, mermera, keramičkih pločica, gipsanih ploča, drveta, stakla, pa čak i na metalnim površinama. STONECRETE OVERLAY prekrivka za završnu obradu može biti glatka ili reljefna, na osnovu zahteva samog projekta, a u završnoj fazi gradnje, površina je zaptivena i hidroizolovana.

Njegova posebno čvrsta i izdržljiva površina zbog učvršćivača boje, koji se koristi kao jedna od glavnih komponenti proizvoda. Nijanse boje ne blede, ali njihovi izvorni tonovi se održavaju tokom vremena, jer je bojenje postignuto dodavanjem prirodnih oksida, čija nijansa i boja ostaju nepromjenjivi zbog svojih neorganskih sastojaka. STONECRETE OVERLAY SYSTEM je tehnologija koju karakteriše visoka estetika i izdržljivost, a pruža dragoceno rešenje svim arhitektama.

PDF KATALOG

Preuzmite dokument o našim proizvodima